31.000 de lire sterline pe luna salariu ca sa ai grija de 1.000 de ceasuri. Cine a facut oferta

Dată publicare: 23-09-2013 14:29
Dată actualizare: 26-09-2013 06:52


ceasuri de lux

Pare ireal, dar poti castiga 31.000 de lire sterline ( 37.000 de euro) pe luna doar pentru a te ocupa de ceasuri. Oferta unica vine din partea Palatului Buckingham, care cauta un ceasornicar pentru regina, scrie Mirror.

Ceasornicarii din Marea Britanie au ocazia sa dea marea lovitura in cariera. Casa regala britanica ofera un salariu de 31 000 de lire pe luna pentru cel care se va ocupa de ceasurile reginei.

Momentele cu adevarat "grele" vin de doua ori pe an. Candidatul va trebui sa se pregateasca psihic sa intoarca 1.000 de ceasuri cu o ora inainte si cu una inapoi in martie si octombrie.

Candidatul va trebui, de asemenea, sa aiba grija ca mecanismele sa functioneze perfect la toate ceasurile famiei regale.“In principiu isi va desfasura activitatea la palatul Buckingham, dar va fi nevoit sa mearga la toate resedintele regale”, conform anuntului de angajare, publicat pe site-ul oficial al reginei.

Ceasornicarul trebuie sa aiba experienta si sa lucreze atat cu aparate manuale, cat si automate. Fisa postului ii mai cere viitorului angajat sa curete ceasurile si sa fie capabil sa inlocuiasca piese, atunci cand acestea se degradeaza.

Citeste si:

A incercat sa fie sexy, dar tanara de 20 de ani a eclipsat-o. Frumusetea lui J.Lo a palit cand pe scena i s-a alaturat Taylor Swift. FOTO

Imaginile in care nu le vei mai recunoaste pe Jennifer Lopez, Christina Aguilera si Shakira. Cum aratau vedetele la inceputul anilor 2000

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO