Zilele Recoltei la Cluj. 120 de producatori autohtoni isi expun marfa

Ultima actualizare: 22-09-2012 01:43
Targ produse traditionale

Targul “Produs de Cluj” aduna iubitorii de produse autohtone in cadrul evenimentului „Zilele Recoltei”. Zeci de producatori din Turda, Rasca sau Jucu vor lua cu asalt parcarea supermarket din cartierul Grigorescu.

In cadrul evenimentului „Zilele Recoltei” se vor amenaja 60 de standuri, unde peste 120 de producatori isi vor promova marfa. Targul incepe vineri, iar timp de trei zile, atmosfera va fi intretinuta de sute de interpreti de muzica populara, printer care si Aurel Tamas si Angela Rusu.

Vizitatorii vor avea ocazia sa deguste si sa achizitioneze miere de albine, sucuri naturale, must, ceaiuri si tincturi, uleiuri presate la rece, paine de casa, palanete si produse naturale pe baza de levanda.

Pe langa producatorii de legume, fructe si flori, vor mai fi prezenti si mici producatori de branzeturi si produse traditionale din carne.

Expozitia cu vanzare direct de la producatori va fi deschisa vineri intre orele 12.00 si 22.00, iar sambata si duminica intre orele 9.00 şi 22.00. De asemenea, va fi si o tombola traditionala cu premii constand in produse din carne.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO