Un cioban din Alba a fost muscat de un mistret. Omul abia a reusit sa ceara ajutor


Ultimul update: Vineri 13 Septembrie 2013 06:59
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2013 13:04
Categorie: Ardeal

Un cioban de 57 de ani din judetul Alba a fost atacat de un mistret, in timp ce era cu oile pe camp. Animalul i-a sfasiat un picior, iar barbatul abia a reusit sa se tarasca in sat, la cativa kilometri distanta, ca sa ceara ajutor.

Ciobanul povesteste ca tocmai intorcea turma, spre stana, cand in cale i-au aparut patru porci mistreti. Cel mai mare si mai puternic dintre ei l-a atacat, iar dupa ce l-a muscat, a disparut. Fiind singur pe o raza de cativa kiloemtri, omul si-a dat seama ca trebuie sa se adune si sa-si salveze viata. Si-a legat piciorul sub rana adanca cu cureaua de la pantaloni si a resit cumva sa se tarasca pana in sat, unde rudele au chemat o ambulanta.

Localnicii din Taut, satul unde locuieste ciobanul atacat, spun ca in ultima perioada, mistretii dau tarcoale tot mai des asezarii. Sunt atrasi de porumbul copt si, deseori, se plang ei, isi gasesc lanurile culcate la pamant. Pana acum, insa, animalele nu au atacat si oameni. Ciobanul ranit, care a avut nevoie de 13 copci, va mai ramane in spital cateva saptamani.
 

Vacanta ca altadata. Ingrijesc animalele, sadesc flori, strang fanul de pe deal
Atac in plina strada la Satu Mare. Un valutist de 41 de ani din oras a fost talharit
VIDEO PROTVPLUS.RO