Un barbat de 50 de ani din Dej a fost lovit mortal de tren


Ultimul update: Joi 30 Aprilie 2015 07:12
Data publicarii: Luni 27 Aprilie 2015 17:20
Categorie: Ardeal

Politistii incearca sa stabileasca daca omul si-a luat zilele sau daca moartea lui a fost accidentala. Anchetatorii i-au gasit in telefonul mobil peste 30 de apeluri nepreluate catre sotia lui, internata in spital.

Mecanicul locomotivei spune ca a pornit sirena locomotivei cand l-a vazut pe barbat pe sine, insa acesta nu a reactionat, iar trenul l-a lovit in plin.

Vecinii nu isi explica ce cauta omul acolo, mai ales ca astazi urma sa-si ia sotia de la spital, dupa externare. Apropiatii spun ca omul suferea de epilepsie si se tem sa nu fi facut vreo criza chiar pe calea ferata.

Cei care l-au cunoscut pe barbat, nu cred in varianta unei sincideri, cu atat mai mult cu cat saptamana viitoare unicul lui fiu urma sa se casatoreasca. Totusi, politistii sunt cei care vor face lumina in acest caz si vor stabili daca a fost un accident sau daca barbatul s-a sinucis.

Inainte de a muri, barbatul a sunat-o de nenumarate ori pe sotia sa, aflata in spital, insa femeia, care iesise din salon, nu a auzit apelurile. Familia, care era foarte fericita de nunta ce urma sa aiba loc saptamana viitoare, se pregateste acum de inmormantare.

VIDEO PROTVPLUS.RO