Un accident stupid ar putea sa o coste viata pe o fetita de 8 ani din judetul Bistrita

Ultima actualizare: 28-09-2013 06:56

Copila se juca in fata casei, pe un podet, dar s-a dezechilibrat. A ajuns pe carosabil si s-a izbit de usa unei dube care circula regulamentar. Fetita a intrat in coma si a fost transportata cu elicopterul la Spitalul de Urgenta din Targu Mures.

Medicii spun ca este in stare grava si depinde de evolutia ei daca o vor opera sau nu. Nenorocirea s-a petrecut intr-o zona unde drumul este in lucru, iar autoritatile au montat langa sosea podete, ca oamenii sa poata ajunge in curtile lor. Pe un astfel de pod s-a urcat fetita, si a cazut tocmai cand pe langa ea trecea o autoutilitara.

Soferul care a oprit imediat dupa impact, spune ca nici macar nu si-a dat seama ce se intampla, daramite sa poata sa o evite. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul accidentului. Soferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

Oamenii din zona sunt revoltati de modul in care se lucreaza la drum, si spun ca sunt permanent in pericol. Medicii spun ca fetita are traumatisme craniene si abdominale, si ca urmatoarele ore sunt critice.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO