Steaua vrea sa profite de criza de la CFR: oferta fabuloasa prin care isi rezolva toate problemele. Jucatorul dorit

17-11-2014 16:53


Steaua vrea sa profite de criza de la CFR: oferta fabuloasa prin care isi rezolva toate problemele. Jucatorul droit

Portarul lusitan a fost sunat zilele trecute de oficialii stelisti, care i-au propus 20.000 de euro pe luna. Goalkeeperul cotat la peste 3 milioane de euro poate ajunge gratis in Ghencea daca nu i se va achita rapid un salariu restant.

CFR Cluj devine piaţa de desfacere pentru cluburile importante din Romania, odata cu intrarea in impasul financiar. Neplatiti de mai bine de trei luni, jucatorii clujenilor pot depune oricând cerere pentru a deveni liberi si pot pleca astfel gratis in aceasta iarna.

Steaua n-a stat pe ganduri dupa ce a aflat ca CFR-ul nu si-a gasit un investitor care sa acopere datoriile catre jucatori si l-a contactat deja pe portarul Mario Felgueiras, cel mai valoros dintre fotbalistii din Gruia. Un apropiat al lui Valeriu Argaseala l-a sunat zilele trecute pe portughez si i-a propus sa joace in Ghencea. 20.000 de euro e salariul lunar care i-a fost propus lui Felgueiras, cel care incaseaza putin peste aceasta suma la CFR.
A fost cel mai protejat

Mario Felgueiras are cele mai puţine salarii restante de primit de la CFR. Colegii portarului vorbesc despre faptul ca oficialii clubului clujean au avut grija mereu ca Mario Felgueiras sa nu aiba mai mult de doua luni si jumatate intarziere. In acest moment insa nu mai sunt bani pentru a-i achita portarului care a ajuns deja la trei luni de restante.

Steaua a oferit un milion pe el

Cota lui Felgueiras a crescut dupa sezonul de exceptie pe care acesta l-a facut inChampions League, in 2012. Atunci, Felgueiras a fost in echipa ideala dupa terminarea fazei grupelor. Tot atunci au aparut oferte din Premier League si din Rusia pentru portarul CFR-ului. Pretul de 3 milioane de euro solicitat de clujeni a fost insa motivul pentru care portarul a ramas in Gruia.

Nu este prima data nici cand Steaua doreste sa-l achizitioneze pe portughezul de 27 de ani. Chiar in vara acestui an CFR-ul a primit o oferta de un milion de euro pe el, dar CFR-ul a cerut 3 milioane.“Nu vom renunta la un portar de o asemenea valoare la prima oferta. Mai bine il tinem la noi pentru inca un sezon”, a fost raspunsul lui Iuliu Muresan la acea data.

Negocieri si cu Arlauskis

Steaua incearca pista Felgueiras pentru a se asigura pe viitor in cazul in care Arlauskis nu va dori sa-si prelungeasca intelegerea cu campioana. Contractul sau expira in vara anului viitor, iar stelistii i-au propus deja prelungirea angajamentului, dar portarul nu a oferit inca un raspuns in acest sens.

240 de mii de euro pe an ar incasa Mario Felgueiras in Ghencea

108 partide a bifat portarul lusitan in Liga 1 pentru FC Brasov si CFR Cluj

51 de partide fara gol primit are la activ Felgueiras in Liga 1

18 meciuri a evoluat Mario Felgueiras in cupele europene

Sursa: ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO