Programul „Keep Calm with Dogs″, desfasurat la FSPAC Cluj


Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 17:14
Categorie: Ardeal
Programul „Keep Calm with Dogs″, desfasurat la FSPAC Cluj

Asociatia Dog Assist in colaborare cu Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii organizeaza sesiunea de iarna a programului „Keep Calm with Dogs″ (Camera cu Caini), din anul universitar 2015-2016.

Acest program are ca obiectiv reducerea stresului studentilor aflati in sesiune. Actiunea este organizata cu sprijinul Catedrei de Psihopedagogie Speciala din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei UBB, Facultatii de Medicina Veterinara USAMV si al Societatii Romane de Antrozoologie.

In cadrul programului se vor desfasura doua sesiuni de activitati asistate de animale cu scopul reducerii stresului si a anxietatii studentilor, relaxarea si imbunatatirea ulterioara a abilitatilor de invatare a acestora, dar si pentru a creste starea de bine a participantilor.

Programul se va desfasura in fiecare sambata, pe toata perioada sesiunii de iarna. Activitatile structurate vor fi de grup si se vor desfasura in prezenta si cu implicarea activa a cainilor de terapie, respectiv a cainilor aflati in programul de pregatite pentru caini de terapie ai Asociatiei Dog Assist si vor fi coordonate de specialisti din cadrul asociatiei.

Sedintele vor avea loc in perioada 23 ianuarie – 20 februarie, ora 16.30 – 17.30, respectiv 18.00 – 19.00, la FSPAC 2, Sala T1 (str. Minerilor, nr.85), iar inscrierile se vor face pe baza formularului de pe pagina www.facebook.com/DogAssist, respectiv www.dogassist.ro.

Accesul va fi liber pentru toti studentii si cadrele didactice ale Universitatii Babes-Bolyai si USAMV-CN, insa se va realiza doar pe baza inscrierilor prealabile.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO