Poveste de succes. Pasiunea de-o viata, transformata in business


Ultimul update: Sambata 06 Aprilie 2013 07:00
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2013 17:42
Categorie: Ardeal

La doar 21 de ani, o tanara din Cluj a demonstrat ca poti transforma pasiunea intr-o afacere de success. In 2011, Adeline Catinas, studenta la pictura, a decis sa-si urmeze visul de a crea pantofi, iar dupa numai un an a avut un success rasunator.

Adeline Catinas a pornit la drum cu mult entuziasm si doar 500 euro, din care si-a cumparat cateva calapoade si patru metri de piele. Creatiile inspirate din Valentino sau Alexander Mc Queen iau nastere pe o bucata de hartie, unde fiecare detaliu este analizat cu atentie.


Drumul spre success a fost anevoios, pentru ca nimeni nu i-a acordat prea mult credit. Astfel, Adeline a fost nevoita sa petreaca zile-n sir in atelier, pentru a supraveghea si invata pas cu pas secretele meseriei.


In domeniul ales de tanara creatoare, concurenta este acerba, insa se pare ca Adeline a gasit reteta care sa o scoata din anonimat. Printre ingrediente se numara atentia la detaliu si faptul ca mereu a mizat pe un echilibru intre estetic si comfortabil. ,,Un alt detaliu care diferentiaza produsele mele de cele ale altor designeri e faptul ca am mizat foarte mult pe versatilitate si pe custom-made”, povesteste Adeline.

Dupa doar doi ani de la lansarea brandului Cathias Edeline, tanara a incaltat numeroase vedete din Romania si colaboreaza la prezentari cu creatori reumiti precum Rea Costa.

Creatiile Adelinei se gasesc atat in tara, cat si online, pe siteuri din Germania, Austria si Elvetia. In urmatoarele saptamani, Adeline va colabora cu Jojo la o sedinta foto. Pe viitor, ea va lucra cu firma de pantofi Guban, recunoscuta pe plan international dupa ce a incaltat celebritati precum Sophia Loren sau regina Marii Britanii Elisabeta.
 

Si-a transformat pasiunea de-o viata intr-o afacere de succes. Otto Nagy este doctor de biciclete
Si-au transformat sura in casa de vacanta. Banii si imaginatia sunt singurele ingrediente
VIDEO PROTVPLUS.RO