Interlopul din Cluj care a fugit de la locul accidentului, s-a predat

12-03-2015 14:35


Interlopul din Cluj care a fugit de la locul accidentului, s-a predat

Barbatul de 29 de ani din Cluj care a lovit cu masina un taximetru, l-a ranit grav pe sofer, si apoi a fugit de la fata locului, s-a predat dupa 3 saptamani de la comiterea faptei.

 

El a fost cautat de politisti si cu ajutorul interpolului, insa pana acum nimeni nu i-a dat de urma. Suspectul Tudor Vancea, un interlop cunoscut sub numele de Ochiu' Mic, s-a prezentat aseara insotit de avocata lui la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj unde a contestat ordonanta de retinere in lipsa.

Politistii care il cautau de aproape o luna l-au retinut imediat pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. In tot acest timp, victima sa, taximetristul de 24 de ani, se afla inca in stare grava internat la Clinica de Chirurgie plastica.

A suferit 2 operatii la ochi pentru reconstructia pleoapei si o alta la genunchi. Colegii lui au strans bani ca sa il ajute. Cat despre suspect, acesta risca 7 ani de inchisoare pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO