Firul vietii s-a rupt brusc pentru 3 tineri. Masina in care se aflau s-a izbit frontal de o cisterna

28-06-2012 10:04

Trei studenti au pierit intr-un teribil accident de circulatie. Tinerii, dintre care doi erau frati, se intorceau de la facultate din Cluj. La cativa kilometri de Alba Iulia au intrat, inexplicabil, intr-o autocisterna care transporta gaz lichefiat.

Cei trei, cu varstele de 19, 20 si 21 de ani, au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut pe DN1, in zona localitatii Oiejdea, la cativa kilometri de Alba Iulia. Soferul de 20 de ani al autoturismului a patruns inexplicabil pe contrasens si s-a izbit frontal de autocisterna care circula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat autocisterna a fost aruncata pe camp, iar autoturismul a fost distrus in totalitate, bucati din el zburand la zeci de metri distanta.

Pompierii militari au asigurat zona din cauza pericolului de explozie a cisternei cu gaz lichefiat. Ca sa fie scoata trupurile celor trei, echipajul de la descarcerare a fost nevoit sa taie plafonul masinii.

Cei doi fratii erau din Abrud, iar cea de-a treia victima era din Bistrita. Politistii inca nu au stabilit din ce cauza s-a produs accidentul, si spera că rapoartele medicilor legisti si expertiza tehnica a masinii ii vor ajuta sa faca lumina.


VIDEO PROTVPLUS.RO