Cinci persoane, printre care si doi adolescenti, au ajuns la Spitalul din Sibiu

Ultima actualizare: 07-01-2014 06:58

Masina in care se aflau cei cinci s-a izbit violent de un alt autoturism. Accidentul s-a petrecut pe DN1, intre Sibiu si Sebes, pe portiunea de drum pe care noua autostrada nu este data inca in folosinta.

In starea cea mai grava se afla o femeie de 45 de ani, pe care medicii ar fi trebuit s-o opereze azi noapte, insa starea ei de sanatate nu a permis interventia chirurgicala. Deocamdata, pentru politisti nu este clar care dintre cei doi soferi a provocat accidentul. Cert este ca unul din ei a intrat pe contrasens!

''Am vazut luminile direct in fata mea. Si nu puteam sa virez in dreapta pentru ca era camionul si am calcat frana. Am incercat sa evit masina cealalta, pentru ca am inceput sa alunec si poc", povesteste unul dintre soferi.

Barbatul era in masina impreuna cu prietena lui. Dupa ce-au petrecut sarbatorile in Romania, se indreptau spre Belgia, acolo unde muncesc. Omul sustine ca circula pe banda a doua, iar prima era ocupata de un camion. Cealalta masina - spune el - in care se aflau cinci persoane, ar fi intrat pe contrasens, iar el n-a mai avut unde sa se retraga. Prietena lui ii sustine varianta.

Cert este ca soferul si cei patru pasageri din cealalta masina au fost toti raniti. Printre ei - si doi adolescenti. In starea cea mai grava se afla pasagera din dreapta, o femeie de 45 de ani. Medicii ar reusit sa o stabilizeze in cursul noptii. Ar fi trebuit s-o opereze, insa din cauza starii grave in care se afla, interventia ar fi fost prea riscanta.

In ceea ce priveste ancheta in cazul accidentului, politistii n-au reusit sa lamureasca exact care din cei doi soferi a intrat pe contrasens. In urma audierilor mai multor martori, dar si a masuratorilor de la fata locului se pare ca varianta belgianului nu se prea sustine. De aceea, importanta este marturia celuilalt sofer, pe care politistii il vor audia dupa ce-si va reveni la spital. Vor sta de vorba si cu pasagerii din aceeasi masina si abia apoi, vor putea stabili exact cum s-a petrecut accidentul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO