Barbat calcat de tren in gara din Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 31-01-2014 07:03
sine tren

Neatentia l-a costat viata pe un barbat care a incercat sa traverseze linia de cale ferata fara sa se asigure. In urma cu putin timp, barbatul se pregatea sa treaca pe un alt peron cand un tren ajuns in gara din Cluj-Napoca l-a lovit mortal.

UPDATE:

„Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca la km CF 497+100, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost gasit cadavrul unei persoane de sex masculin de aproximativ 60 de ani, care s-a angajat in traversarea caii ferate prin loc nepermis, fara sa se asigure corespunzator, fiind surprins si accidentat mortal de locomotiva trenului”, se arata in comunicatul remis de IPJ Cluj.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Cluj in vederea identificarii barbatului si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

 

Un apel la 112 a anuntat faptul ca in jurul orei 11.00 un barbat a fost lovit mortal de un tren. Din primele sesizari se speculeaza faptul ca acesta nu s-a asigurat inainte sa traverseze linia de cale ferata si astfel si-a pierdut viata.

Politia din cadrul sectiei regionale de transporturi efectueaza acum cercetari pentru stabilirea identitatii persoanei si cauzele exacte ale accidentului.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO