Ucis din bataie de vecin fara motiv


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 13:53
Categorie: Ardeal

Un barbat de 44 de ani din judetul Satu Mare a fost ucis in bataie de un vecin, fara sa-i fi gresit acestuia cu nimic. Agresorul, era convins ca armasarul sau pe care nu l-a mai gasit in gospodarie este la familia de alaturi.

Fara sa verifice, barbatul a tabarat cu pumnii si cu picioarele pe vecin. Localnicii povestesc ca barbatul de 52 de ani a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, iar acum medicii il lasasera acasa, sub tratament. A baut insa peste masura, iar alcoolul a anulat efectul medicamentelor, asa ca a facut o criza de furie si a tabarat asupra calului sau. La un moment dat, s-a dus in casa ca sa mai bea, iar sotia si soacra lui au ascuns animalul, de frica sa nu-l omoare.

Barbatul a fost convins ca vecinii sai i l-au furat si s-a dus peste ei cu o falca in cer si una in pamant. A atacat-o mai intai pe mama barbatului de 44 de ani, iar cand acesta a sarit sa o apere, l-a lovit cu violenta. Victima a murit in salvarea care o ducea la spital, iar agresorul a fost retinut si urmeaza sa fie dus la o expertiza psihiatrica.
 

Detalii noi despre asasinii pastorului si fiului sau din Bistrita. Ce au surprins camerele video
O femeie din Alba si-a injunghiat iubitul din cauza ca vroia sa o paraseasca
VIDEO PROTVPLUS.RO