Arome imbietoare in Bistrita. Bucatarii iscusiti au preparat cele mai savuroase retete de gulas
Raiul pofticiosilor, dar si al celor pasionati de arta culinara a fost, ieri, intr-o padure de langa Bistrita. 25 de bucatari din tara, dar si din Ungaria, s-au intrecut in retete, ca sa arate ca stiu sa prepare cel mai gustos gulas.
Inarmati cu linguri, ceaune si ingrediente secrete, concurentii au primit de la organizatori lemnele, precum si carnea si cartofii. Apoi, au gatit cu foc!
Chiar daca vedeta concursului a fost gulasul unguresc, cativa bucatari si-au incercat norocul si au pregatit bob gulas - adica au inlocuit cartofii cu fasolea.
Dupa ce focurile au fost stinse, juratii au trecut pe la fiecare concurent si au gustat din mancarea pregatita.
La final, 3 bucatari au fost premiati pentru cel mai bun gulas si au primit cate un ceaun.
Castigatori au fost insa toti concurentii, spun curiosii ademeniti de mirosul ispititor. Oamenii au gustat din gulas si s-au tot minunat.
Cei care n-au reusit sa testeze toate retetele au putut sa faca o "analiza" dupa ce au ajuns acasa, pentru ca au primit mancare si la pachet.
Sursa: Pro TV
Etichete: mancare, bistrita, bucatari, ardeal, gulas,
Dată publicare:
27-05-2013 10:41