Ovine crescute ecologic, scoase la licitatie la targul din judetul Sibiu

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02
Animale vandute prin licitatie la expozitia de ovine crescute ecologic in judetul Sibiu

 Expozitia de ovine crescute ecologic cu vanzare prin licitatie a ajuns la cea de-a III-a editie si va avea loc in localitatea Vurpar, din judetul Sibiu.

 Evenimentul se desfasoara in data de 13 aprilie 2014, intre orele 8.00 – 16.00, in localitatea Vurpar din judetul Sibiu. In cadrul acestui eveniment se organizeaza si o expozitie cu vanzare de produse traditionale si ecologice de pe Valea Hartibaciului precum si un program artistic de cantec, joc si voie buna.

In cadrul targului animalele vor fi introduse in sectorul de licitatie si vor fi verificate documentele de insotire, iar mai apoi vor fi examinate din punct de vedere sanitar-veterinar de catre medicii veterinari. Animalele vor fi cantarite, inregistrate cu un numr de participare la licitatie si se va inregistra de asemenea numele si prenumele proprietarului.

Totodata, in cadrul targului se va face trecerea in revista a animalelor si evaluarea lor sub aspectul rasei, varstei si a altor calitati. Premierea celor mai frumoase animale se va face la ora 10.00, iar la ora 11.00 va incepe licitatia care va dura doua ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO