Vanghelie: PSD a obtinut un rezultat prost; si Dragnea e raspunzator

17-11-2014 15:17


Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat ca PSD a obtinut un scor „prost” la alegerile prezidentiale, el aratand ca directorul de campanie, Liviu Dragnea, este responsabil pentru deficientele de organizare, pregatire si comunicare.

"E un rezultat foarte prost. E de neasteptat si e clar ca trebuie sa facem o analiza sa vedem – la urma urmei s-au facut niste greseli si trebuie sa vedem de unde sunt aceste greseli. 26%, cat a recuperat Klaus Iohannis in turul doi – e un scor care nu s-a luat pana acum din '90”, a spus Vanghelie.El a aratat ca PSD a avut deficiente in pregatirea si organizarea campaniei. "Cred ca vor fi niste oameni care sunt raspunzatori. Nu ne putem permite ca in urmatorea perioada sa piedem si sa nu ne dam seama de ce pierdem. Si domnul Dragnea, inteleg ca e director de campanie, este si dansul raspunzator”, a spus Vanghelie.

Citeste si: Ion Iliescu sustine ca este nevoie de un Congres extraordinar al PSD. Dan Sova ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Intrebat daca si Ponta ar trebui sanctionat in urma pierderii alegerilor, Vanghelie a dat de inteles ca Ponta este premier si ca PSD trebuie sa se mentina la guvernare. "Victor Ponta e premier, cred ca in urmatoarea perioada trebuie sa vedem, cum a spus si domnul presedinte Iohanis, sa nu se dea toata puterea. Unul ramana la Cotroceni, altii raman la guvernare si atunci e o situatie in care putem stabiliza situatia politica", a spus Vanghelie.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO