ACL face o noua invitatie PSD pentru confruntarea televizata dintre Ponta si Iohannis: "Daca e barbat sa vina la dezbatere"

10-11-2014 12:51


Teodor Atanasiu si Victor Ponta

Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, luni, la finalul sedintei ACL, ca va fi inaintata o noua propunere de negociere pentru PSD pentru organizarea dezbaterii prezidentiale Klaus Iohannis – Victor Ponta.

Astfel, ACL propune ca aceasta intalnire sa aiba loc joi la Palatul Parlamentului.

Vicepresedintele PNL a sustinut ca premierul Victor Ponta nu doreste sa participe la o dezbatere cu Iohannis, dar in cursul zilei de luni va fi inaintata PSD o noua propunere de negociere. "O sa-i facem inca o invitatie foarte clara la Parlamentul Romaniei, unde Televiziunea Romana si toate celelalte televiziuni sa poata sa transmita aceasta dezbatere, sa lase faldurile fustelor si daca e barbat sa vina la dezbatere", a declarat Atanasiu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2014. El a sustinut ca propunerea ACL este pentru ziua de joi, pe care o considera data cea mai potrivita pentru dezbatere, incepand cu ora 20. Atanasiu a fost intrebat daca propunerea ACL este facuta pentru a fi refuzata de Victor Ponta, in conditiile in care premierul ar fi confirmat participarea la o dezbatere la o televiziune de stiri. "Nu era programata nicio dezbatere intre cei doi candidati, era autoprogramata o dezbatere de domnul Ponta singur. Deci, daca doreste dezbatere in doi il chemam pe un teren neutru, nu sub fustele lui Voiculescu la Antena 3", a raspuns vicepresedintele PNL.

El a precizat ca propunerea ACL vizeaza un format deschis tuturor institutiilor de presa, urmand a fi negociat cu PSD moderatorul si desfasurarea dezbaterii.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO