Lista PSD la alegerile parlamentare. Numele pentru care problemele penale nu au reprezentat o piedica

25-10-2016 19:34

Social democratii au votat listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Nu sunt mari surprize printre numele propuse, multi dintre candidati fiind parlamentari cu mai multe mandate la activ, iar unii dintre ei si cu probleme penale.

Liderul social democrat, pe care multi dintre colegii sai il vor premier in cazul in care PSD castiga alegerile parlamentare, va candida pentru un nou mandat de deputat la el acasa in Teleorman, in timp ce Victor Ponta deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor din Gorj.

Si primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, care are probleme cu legea, va candida pentru un loc de deputat insa se va retrage dupa alegeri si va opta sa ramana primar.

Daca pentru cei trei problemele penale nu au fost o piedica pentru noi candidaturi, fostul ministru Dan Sova sau Vlad Cozma de la Prahova nu se vor mai regasi in viitorul Parlament. Si Catalina Stefanescu fosta consiliera a lui Liviu Dragnea aleasa deputat in 2013 a ramas in afara listelor.

In schimb fostii ministri din cabinetul Ponta, Rovana Plumb, Eugen Teodorovici si Nicolae Banicioiu apar. Iar la Bucuresti nu sunt mari surprize, cel putin pe lista de la Senat care va fi deschisa de fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu.

In schimb la Camera Deputatilor o regasim pe fosta deputata liberala Diana Tusa, plecata cu scandal din PNL.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO