Mihai de la HI-Q si Ionela Prodan, in noul val de cantareti care vor sa devina parlamentari

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:43

Numerosi artisti vor bate la portile Parlamentului la alegerile din 9 decembrie. Au de gand sa lase scena pentru un loc de senator sau deputat, dupa ce muzica i-a facut cunoscuti.

Dar nu stiu cum sa-i abordeze pe oamenii din colegiile in care vor candida: sa le vorbeasca despre proiecte sau mai bine sa le cante?

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a fost alegerea USL pentru un post de parlamentar din partea romanilor din Statele Unite.

"Cei din diaspora au plans ani de-a randul pe umarul meu si s-au bucurat de cantecele mele, am trait cu ei si bucurie si necaz. Alegeti-ma si pe urma vedem noi ce facem", spune artista.

Spera asadar sa castige, mai ales ca are sef de campanie un impresar din fotbal, pe fiica sa, Ana Maria Prodan.

Mihai Sturzu, cunoscut mai degraba ca Mihai de la HI-Q, vrea si el sa fie deputat. Va candida din partea USL intr-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei. Relatia sa cu liderul PSD a fost decisiva.

"Acel domn care pe vremea aia era doar un prieten al meu, acum e premierul Romaniei, Victor Ponta", spune Mihai.

La inceput de drum in politica, Mihai recunoaste ca nu stapaneste inca arta oratoriei, insa promite ca nu va minti in campanie.

De problemele artistilor din Romania vrea sa se ocupe in viitorul Legislativ un interpret de muzica populara. Alexandru Pugna va candida la Bistrita, acolo unde este vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Vrea sa incerce experienta de senator si Ciprian Rogojan, alias Cici de la Sistem. Obisnuit mai mult cu show-ul de pe scena, Cici va candida din partea Aliantei Romania Dreapta intr-un colegiu din Baia Mare.

Iar la Alba, ARD propune pentru un loc de deputat un interpret de muzica populara cunoscut in zona. Ionut Fulea va urca pe scena in campanie nu doar sa le cante oamenilor, ci sa le si vorbeasca despre proiectele sale ca parlamentar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO