Vremea se mai raceste, dar temperaturile raman peste valorile normale pentru februarie. De joi incep ploile

Ultimul update: Sambata 20 Februarie 2016 07:08
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2016 07:26
Categorie: Vremea

Miercuri scad temperaturile in sud-est, vor fi multi nori si ar putea sa ploua slab sau sa burniteze. In rest, ziua va fi insorita si neobisnuit de calda. Vantul insa se va inteti cam peste tot si vom avea maxime intre 5 si 19 grade Celsius.
 

In Dobrogea si Baragan, vremea se strica: vor fi innorari, ploi sau burnite, iar dimineata poate sa apara ceata. Temperatura aerului scade cu 9 grade fata de ziua trecuta.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, e posibil sa apara ceata. Mai tarziu vom zari soarele din cand in cand si pot sa vina cateva ploi slabe. Temperaturile vor fi in scadere si nu vor mai depasi 12 grade dupa ce ieri in zona au fost si 21 de grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina va ploua si miercuri, dar se va arata si soarele pentru scurte momente. Maximele termice vor fi in scadere si aici, iar dupa pranz vor fi cel mult 10 grade Celsius.

In schimb, in nordul Transilvaniei si prin Maramures, atmosfera va fi insorita si temperatura aerului va creste cu 6-7 grade fata de ieri.

Vreme nefiresc de calda, cu maxime de 23 de grade Celsius. Zonele in care va ploua

Si in vestul tarii vom avea vreme placuta cu mult soare. Maximele termice vor fi in crestere fata de marti si vor ajunge pana la 19 grade Celsius.

In tinuturile centrale urmeaza inca o zi calda pentru luna februarie, chiar daca temperaturile scad cu 9-10 grade pe partea estica. Pe partea vestica, modificarile vor fi nesemnificative si vantul va avea intensificari in zona de munte.

In sud-vestul tarii atmosfera va fi inchisa. Temperatura aerului scade cu 7-8 grade fata de marti.

In sud asteptam multi nori si ploi slabe pe spatii foarte mici. Maximele termice scad cu 12-13 grade fata de marti, dar se vor mentine peste normalul perioadei.

In Bucuresti, marti asteptam vreme inchisa, e posibil sa burniteze, iar maxima se opreste la 13 grade, dupa ce marti au fost 25 de grade Celsius.

La munte se anunta multi nori si ploi sporadice in masivele din
sudul si estul tarii si vreme frumoasa in rest. Vantul continua sa prezinte intensificari, iar temperaturile se mentin la valori ridicate.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Joi se raceaste peste tot, dar chiar si asa vom avea valori peste cele normale. In jumatatea vestica va ploua pe zone vaste; in rest: ploi slabe sau burnita.

Vineri, temperaturile mai scad putin. Ploile se extind treptat dinspre nord-vest si vor cuprinde cam toata tara, iar la
munte si prin nordul Moldovei vor fi si ninsori si lapovita.

Sambata: innorari in jumatatea nordica, pe unde apar ploi sporadice si ceva ninsori in zona montana.In sud vom avea timp frumos, dar vantul se va inteti cam peste tot.
 

Cea mai calda zi de februarie din ultimii 55 de ani. Orasul in care temperatura e cu 17 grade Celsius peste valorile normale

Cea mai calda zi de februarie din ultimii 55 de ani. Orasul in care temperatura e cu 17 grade Celsius peste valorile normale

viscol, ninsori, zapada

Vreme închisă cu ninsori în mai multe regiuni. Prognoza meteo

Viscol pe Autostrada Soarelui. Drumarii acționează cu 9 utilaje

Risc de avalanşă în Ceahlău. Temperatura resimţită va fi de - 34 grade

Vreme închisă cu precipitații. Duminică maximele vor fi sub 0 grade

Un val de ger va lovi România. Vortexul polar aduce temperaturi de -10 grade

Lapoviță și ninsoare în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

ninsoare, viscol

Cod galben de viscol în judeţul Caraş-Severin

Cod portocaliu de vânt puternic, care poate ajunge până la 110 km/h. Avertizarea meteorologilor

Temperaturi modeste, vânt și precipitații, marți. Prognoza meteo până vineri

Informare meteo de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizare

Ninsori și lapoviță în mai multe regiuni din țară. Prognoza meteo

Vremea 18 februarie. Frig, vânt şi ninsori în toată ţara