Un tramvai cu zeci de călători a fost izbit de o basculantă, la Ploiești

Ultima actualizare: 23-01-2020 18:16

Momente de panică joi la prânz, în Ploieşti. Un tramvai cu zeci de călători a fost izbit puternic de o basculantă, într-un sens giratoriu. O femeie a avut nevoie de îngrijiri, iar ancheta este în plină desfăşurare.

Incidentul a avut loc în zona de vest a municipiului Ploieşti. Tramvaiul abia plecase din staţie şi nu avea viteză, doar că în apropiere se află un sens giratoriu. Şoferul unei basculante nu ar fi zărit la timp tramvaiul şi nu i-a acordat prioritate - spun poliţiştii veniţi să facă cercetări la faţa locului.

În tramvai se aflau 30 de călători. Aceştia susţin că deodată au auzit o bubuitură puternică şi cei care stăteau pe scaunele din dreapta s-au şi trezit cu cioburi peste ei, după ce un geam s-a spart în impactul puternic.

Totuşi, o femeie în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de asistenţă medicală la scurt timp după incident, însă pasagera a refuzat apoi transprotul la spital. Şoferul basculantei riscă o amendă de 870 de lei, dar şi suspendarea permisului de conducere pentru două luni.

Citeste și...
Parteneri