Verificări ale pompierilor în stația de metrou Eroii Revoluției. S-a observat fum pe peron


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 23 Iulie 2018 19:04
Categorie: Stiri actuale
Pompieri metrou

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au făcut, luni seara, verificări în stația de metrou Eroii Revoluției, unde s-a raportat degajare de fum la nivelul peronului.

UPDATE 19.50:  Pe de altă parte, reprezentanții Metrorex spun că circulația metrourilor se desfășoară normal. „Nu sunt probleme și nu sunt stații închise”, au precizat ei.

Potrivit reprezentanților ISU, sursa de fum a fost identificată într-o nișă a tunelului, de aproximativ patru metri pătrați.

Au ars în interior hârtie, textile, ambalaje. Incendiul a fost stins. 

 „Circulația metroului a fost reluată”, au mai precizat ei.

UPDATE 19.30: Potrivit pomperilor, în urma verificărilor s-a constatat că fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran.

Linia a fost scoasă de sub tensiune și circulația metroului sistată, informează ISU.

Astfel, se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă. 

UPDATE 19.00: Pompierii verifică spațiile, pentru a se identifica sursa fumului.

În jurul orei 19.00, circulația metroului nu era restricționată și nu s-a impus evacuarea călătorilor din stație, însă s-a sistat accesul din exterior, ca măsură preventivă.

Potrivit reprezentanților ISU, acționează trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj de la descarcerare.

Reprezentanții Metrorex au precizat, ulterior, că incidentul a avut loc la ora 18.30, ca urmare a decuplării-cuplării unui cablu, ceea ce a cauzat degajarea de fum.

„Echipele de intervenție Metrorex au intervenit imediat și au rezolvat situația. Nu au existat probleme în circulație”, au precizat reprezentanții Metrorex.

Potrivit sursei citate, fumul degajat este preluat de ventilatoarele din stații.

„Menționăm că nu este vorba despre un incendiu și călătorii nu au fost puși în niciun moment în pericol”, au mai precizat reprezentanții Metrorex.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO