Un tanar de 20 de ani a intrat cu masina de lux intr-un stalp din beton. Impactul a fost atat de puternic incat l-a daramat


Ultimul update: Luni 20 Octombrie 2014 07:02
Data publicarii: Vineri 17 Octombrie 2014 12:47
Categorie: Stiri actuale

Un sofer extrem de grabit a facut ravagii pe o strada din Galati. Individul, care are doar 20 de ani, si putina experienta la volan, a depasit pe linie continua si a daramat cu totul, un stalp de iluminat public.

Socant este ca in masina lui erau si doi adolescenti. Printr-o minuneau scapat intregi.

Accidentul a fost surprins de camera montata pe bordul unui alt vehicul aflat in trafic. SUV-u taie linia continua si depaseste periculos un autoturism chiar la intrarea intr-o curba. Soferul evita la limita impactul cu cel care venea din sens opus si se opreste in stalp.

"Masina a iesit in decor pe aici, pe unde se vede ca este si bordura sparta, si a mers inca doisprezece metri incolo. Din fericire pentru sofer, polita lui de asigurare acopera si cheltuiala cu inlocuirea stalpului din beton", arelatat Marius Grama, corespondent ProTV.

Pasagerii au fost salvati de airbag-uri. In autoturism se aflau soferul si doi minori, de 14 respectiv 16 ani. Pentru ca nu au existat martori care sa le dea detalii politistilor cel care a provocat haos a scapat doar cu o amenda.

"Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Si a fost sanctionat contraventional 540 de lei", a explicat Aurelian Ropotan, Politia Rutiera Galati.

Reprezentantii societatii care se ocupa de iluminat public vor solicita despagubiri asiguratorului.

 

O politista s-a urcat bauta la volan, a distrus un magazin si a ranit o femeie in Focsani, apoi a fugit de la locul faptei
Adolescenta care a murit intr-un accident rutier in Brasov a fost inmormantata. Familia ei cere pedepsirea vinovatilor
VIDEO PROTVPLUS.RO