Un tânăr a distrus 11 păcănele în Rovinari ca să se răzbune. Cum a fost posibil

Ultima actualizare: 26-10-2020 10:13

Supărat, cel mai probabil, pentru că a avut ghinion, un bărbat din Gorj a recurs la răzbunare.

UPDATE Individul în vârstă de 26 de ani, înarmat cu o cărămidă, a dat buzna în două săli de jocuri în care își făcea veacul și a distrus aparatele.

Nervos din calea afară, omul a lovit cu putere în dispozitive până s-au făcut praf. Cu greu a reușit un angajat de acolo să îl oprească, după care suspectul a luat-o la fugă.

Polițiștii i-au dat însă repede de urmă. A fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de distrugere.

Paguba este estimată la câteva zeci de mii de lei.

- - -
 

Un bărbat din Rovinari a distrus 11 aparate din două săli de jocuri din oraș. Paguba se ridică la peste 100.000 de euro.

 Tânărul în vârstă de 26 de ani a distrus cu o bucată de bordură 9 aparate dintr-o sală, după care a mers într-o altă locație, unde a mai distrus două păcănele, scrie Gorj Online


„La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c. au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur, la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari. De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparate din incinta altei săli de jocuri din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Deocamdată nu se știe ce a provocat furia tânărului, cert este că prejudiciul produs este impresionant, de peste 100.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO