Moment inedit în fața Guvernului. Un artist celebru și-a adus pianul în Piața Victoriei. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Pianistul german Davide Martello susține, sâmbătă seara, un concert în Piața Victoriei din Capitală.  

Martello este cunoscut pentru faptul că a cântat în multe zone de conflict din lume, de la Turcia la Ucraina sau Afganistan.

După ce a văzut știrile despre violențele din 10 august, a luat decizia de a veni în Bucureşti, pentru a-i susține pe cei care protestează împotriva corupției.

„La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, ne întâlnim în același loc ca să demonstrăm că suntem mulți, uniți și puternici, și că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă. 

De asemenea, e un bun prilej să le arătăm că îi vedem în continuare, știm că singura lor preocupare este cum să dea OUG pentru amnistie și grațiere și nu vom permite așa ceva.
Alături de noi se va afla, de la ora 19.00, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate și justiție. Ne vedem Sâmbătă 8 septembrie de la ora 18.00 în Piața Victoriei cu gust de libertate și respect pentru victimele abuzurilor”
, scriu organizatorii protestului pe Facebook.

La protestul care a început la ora 18.00 și-au anunțat participare în jur de 500 de persoane, iar 1.900 s-au declarat interesate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO