Un oradean si-a sechestrat fosta iubita si a batut-o ca sa nu-l mai paraseasca. Cum a reusit femeia sa se elibereze

09-03-2016 10:34


arestat

Un oradean a fost arestat, luni, pentru 30 de zile, dupa ce si-a sechestrat fosta iubita, care il parasise din cauza certurilor dese.

Andrasi Robert Janos, in varsta de 34 ani, este acuzat ca si-a sechestrat si batut fosta iubita, dupa ce a chemat-o sub un pretext fals la el acasa, relateaza ebihoreanul.ro.

"Inculpatul si victima au fost concubini si au impreuna un copil. Din cauza deselor scandaluri, femeia a plecat de acasa, lasand minorul in grija fostului ei iubit. Vineri, 4 martie, barbatul a decis sa o aduca inapoi. A sunat-o sa vina acasa invocand o problema cu copilul, iar apoi a incercat sa o impace. Cum nu a reusit, a decis sa o tina cu forta", a explicat marti prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, Gheorghe Vidican.

Barbatul a legat-o cu scoci peste maini, gura si corp, si a lovit-o pentru ca se opunea, iar apoi a plecat inchizand-o in locuinta. Femeia a reusit, insa, sa se elibereze, a fugit din casa pe un geam si s-a dus direct la Politie, unde si-a reclamat fostul iubit.

"Inculpatul a fost identificat si retinut duminica, iar luni a fost prezentat instantei de judecata, care a dispus arestarea lui pentru o perioada de 30 de zile", a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.


 

Sursa: Bihoreanul

Tags: arestat, batut, iubita,

VIDEO PROTVPLUS.RO