Explicatia naucitoare a unui masterand de 24 de ani care si-a injunghiat iubita in gat

Ultima actualizare: 03-11-2012 08:44

Chinuit de o gelozie otravita, chiar si dupa o jumatate de an de cand s-a despartit de iubita lui, un tanar de 24 de ani din Pitesti, masterand la facultatea de Sport, a atacat-o pe fata aseara tarziu, in scara blocului.

A ranit-o extrem de grav la gat si doar norocul a facut sa rateze carotida cu un centimetru. Retinut cateva ore mai tarziu, a spus ca ii era cumplit de dor de ea si a vrut doar s-o sperie.

Fata de 20 de ani, studenta la kinetoterapie la aceeasi facultate cu fostul ei iubit, se intorcea acasa de la serviciu: lucra la o pizzerie pana tarziu. Patroana a condus-o cu masina, pentru ca trecuse deja de 1 noaptea. Femeia a lasat-o in fata blocului si a plecat.

Desi agresorul era mascat si s-a miscat rapid, fara o vorba, victima a banuit din prima cine e: i-a recunoscut manusile. In plus, avea statura celui care i-a fost iubit. Politistii l-au gasit imediat.

Cei doi au fost un an de zile impreuna, chiar de cand a venit ea, dintr-o comuna din Arges, studenta la oras si s-a cazat la o matusa. Stateau pe aceeasi scara, si, o spun amandoi, s-au despartit din cauza cumplitelor lui accese de gelozie. Din decembrie, tanarul tot nu s-a impacat cu gandul ca a pierdut-o. O pandea si ii dadea mesaje amenintatoare, mai ales dupa ce ea si-a gasit un alt prieten. Acum va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Pentru rana de 27 cm, fata va fi nevoita sa suporte mai multe operatii estetice. Deocamdata, se reface la spital.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO