Un hoţ proaspăt eliberat din închisoare a încercat să fure dintr-un bancomat din Ploieşti


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018 07:29
Categorie: Stiri actuale
furt bancomat

Un bărbat din Bucureşti, recent eliberat din penitenciar, este cercetat pentru că ar fi încercat să scoată ilegal bani dintr-un bancomat la care a montat o gură falsă de eliberare a bancnotelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii ploieşteni cercetează un bărbat care este bănuit că, sâmbătă după-amiază, a montat o gură falsă de eliberare a bancnotelor la un bancomat din centrul municipiului Ploieşti, scrie News.ro

Dispozitivul a fost observat de către o patrulă de Poliţie de la secţia 1 Ploieşti, care a patrulat pe strada Ştefan Greceanu din centru oraşului. Poliţiştii care au constatat existenţa gurii false de eliberare a banilor au observat, la scurt timp, în acea zonă doi bărbaţi cu un comportament suspect, care au fugit. Unu dintre ei a fost prins, iar al doilea, care a fost identificat, este căutat de către poliţişti.

Surse judiciare au declarat că bărbatul prins locuieşte în Bucureşti şi a fost recent eliberat din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru furt.

Echipajele de poliţie fac cercetări pentru depistarea celui de-al doilea suspect.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO