Un hoţ de buzunare a primit interdicţie de a folosi transportul în comun din Bucureşti timp de 3 ani

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20
tramvai bucuresti
iStock

Decizie insolită a Curţii de Apel Bucureşti în cazul unui bărbat cunpscut ca hoţ de buzunare în mijloacele de transport în comun.

Ion Gîscă, în vârstă de 43 de ani, a primit nu doar o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, ci şi o interdicţie mai puţin obişnuită: „pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a se afla în mijloace de transport în comun ale reţelei publice de transport de pe raza municipiului Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei rezultante şi, respectiv, pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării aceloraşi drepturi, de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei rezultante.” Decizia a fost dată de Curtea de Apel pe 6 septembrie.

Mai simplus spus, nu are voie să urce în vreun mijloc în transport în comun din Bucureşti timp de trei ani după ce este eliberat.

Potrivit Libertatea, la începutul acestui an Ion Gîscă ar fi fost prins de agenţii de la Brigada pentru Transportul Public furând telefoane în mijloacele RATB de 3 ori în cinci zile – deşi după prima infracţiune era sub control judiciar. Printre victimele sale s-a numărat şi o tânără de origine vietnameză.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO