Misterul mortii elevului de 17 din Slatina, rezolvat de legisti. O viroza i-a fost fatala

Ultima actualizare: 03-11-2012 19:31

Legistii au lamurit misterul mortii elevului de 17 ani de la Liceul Economic din Slatina. Au stabilit ca baiatul, care s-a prabusit vineri in clasa, fara niciun avertisment, avea o grava pneumonie virala, care i-a afectat inima.

UPDATE

Politistii n-au declarat inchisa ancheta, dar au precizat ca pe trupul adolescentului nu au fost gasite urme de violenta.

Cei care au asistat la tragedie, inclusiv sora mai mica a elevului, vor fi consiliati de psihologi.

Baiatul era foarte cuminte si silitor si nimeni n-ar fi putut banui ca o viroza poate avea complicatii cardiace fatale.

Alexandru era in clasa a 11-a, la Liceul Economic din Slatina. Nimic nu prevestea, la inceputul cursurilor, un deznodamant atat de sfasietor: in mijlocul unei ore de Planificare, baiatul efectiv a cazut din banca.

Sora mai mica a baiatului, si parintii lui, disperati, au venit intr-un suflet la scoala si au asistat la eforturile dramatice de salvare. Cu inimile zdrobite, au vazut cum adolescentul se stinge in fata medicilor.

Familia lui este modesta: mama casnica, tatal muncitor. Se pregateau cu totii de Craciun, nu de inmormantare. Si parintii, si colegii de clasa vorbesc despre Alexandru ca despre un copil cuminte, fara absente, si sunt convinsi ca nu s-a atins de tutun, droguri sau plante etnobotanice.

Ca istoric medical, se stie ca suferise, la 3 ani, un accident de circulatie, in care se lovise la cap. Acum, de peste o saptamana, era racit si se trata dupa ureche. Dar toata lumea a considerat ca este vorba despre o banala viroza, fara complicatii.

Duminica, medicii legistii vor dezvalui rezultatele autopsiei si familia va afla, in sfarsit, cauza mortii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO