Un barbat s-a stropit cu benzina in fata sediului DNA si a amenintat ca isi da foc

Dată publicare: 31-10-2013 12:00
Dată actualizare: 03-11-2013 07:04


sinucigas DNA

Un barbat s-a stropit cu benzina in fata sediului DNA si ameninta ca isi da foc daca nu i se face dreptate, reclamand ca ar fi fost amenintat si batut pentru ca ar fi dezvaluit informatii despre o afacere a unui consilier judetean din Ilfov.

Barbatul a venit, joi, in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie si s-a stropit cu benzina pe care o avea intr-o sticla, apoi a scos o bricheta si a amenintat ca isi da foc daca autoritatile nu iau masuri impotriva celor care l-ar fi amenintat si batut.

Acesta spune ca el si familia lui se tem sa mai iasa din casa, dupa ce ar fi fost batut de mai multe persoane, la solicitarea unui consilier judetean din Ilfov, pentru ca a facut reclamatii la minister ca acesta face afaceri cu gunoi.

Barbatul sustine ca a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batut si ca a primit tratament, aratandu-le jurnalistilor o reteta pentru medicamente.

Pompierii si politistii au intervenit pentru aplanarea situatiei. Barbatul a fost primit in sediul DNA unde a stat de vorba cu un procuror. Apoi a fost preluat de un echipaj de politie si dus la sectia 3 unde va depune o plangere impotriva celor despre care spune ca i-ar fi facut rau.

Citeste si:

Lovitura uriasa pe care Nokia o da HTC. Ce se va intampla cu smartphone-urile taiwanezilor

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO