Un bărbat din Dâmboviţa urmărit de poliţie a sunat la 112 ca să scape de agenţi

Dată publicare: 02-02-2020 08:15
Dată actualizare: 02-02-2020 10:08


Un bărbat fără permis auto a încercat să scape de poliţiştii care l-au zărit la volan, prin Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, şi a susţinut, la 112, ca altcineva i-a furat maşina.

 

Poliţiştii suspectau ca bărbatul conduce fără permis aşa că l-au monitorizat. Imaginile surprinse de ei arata cum individul se uită atent în jur, apoi se urcă la volanul maşinii sale şi pleacă. Agenţii au pornit pe urmele lui.

Poliţiştii l-au urmărit pe fugar câteva sute de metri. La un moment dat însă acesta a reuşit să intre pe o străduţă lăturalnică şi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu a sunat însă la 112 şi a anunţat că autoturismul... i-a fost furat!

Doar ca bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce coboară din maşină şi pleacă liniştit. Astfel că din reclamant a devenit acuzat.

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Ar fi condus un autoturism pe raza localităţii Aninoasa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti.”

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO