Bucureștean împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu un topor. De la ce a pornit scandalul

Ultima actualizare: 25-08-2020 20:12

Circ şi gloanţe de cauciuc în cartierul Colentina, din Bucureşti. Forţele speciale au fost nevoite să facă uz de armă, după ce un individ recalcitrant a atacat cu un topor poliţiştii veniţi să îl calmeze.

 

 

Înainte să fie împuşcat, negociatorii au încercat în zadar să îl liniştească.

Puţin înainte de miezul nopţii, o stradă liniştită din cartierul Colentina s-a transformat în câmp de luptă. În zonă fuseseră chemate câteva echipaje ca să liniştească un scandalagiu care îşi teroriza familia, însă lucrurile au scăpat de sub control. Băut, individul nu doar că nu s-a potolit, ba chiar a început să îi atace pe subofiţeri.

La un moment dat, situaţia a devenit cu adevărat tensionată: înăuntru se afla familia terorizată, în afară forţele poliţiei care au fost chemate să calmeze spiritele. Asta până când au fost chemaţi în ajutor luptătorii serviciului de acţiuni speciale care au avut misiunea de a neutraliza suspectul cu orice preţ.

Până la urmă, atins de gloanţele de cauciuc, scandalagiul a fost imobilizat şi încătuşat, însă în timpul intervenţiei, un subofiţer a fost rănit uşor la braţ.

În urma intervenţiei forţelor speciale ale poliţiei, bărbatul de 43 de ani a fost rănit la mâna dreaptă cu care inșfăcase toporul şi cu care îi atacase pe poliţişti. Aşa că a fost adus de urgenţă la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat peste noapte.

După ce va fi externat, agresorul va fi dus în faţa unui procuror pentru a fi pus sub acuzare. Este suspectat de ultraj şi riscă să fie arestat preventiv.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO