Trupul elevului din Craiova dispărut în mare la Mamaia a fost găsit


Ultimul update: Joi 30 Mai 2019 14:14
Data publicarii: Joi 30 Mai 2019 11:26
Categorie: Stiri actuale

Cadavrul elevului de la Colegiul Militar Naţional din Craiova, dispărut pe 28 mai în valurile mării în staţiunea Mamaia, a fost găsit joi.

O femeie a anunţat autorităţile că pe plaja de la Năvodari se observă în apă trupul unei persoane, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În urma unui apel la 112, o femeie a sesizat faptul că, în zona 'La Pescăria lui Ilie', la 10 metri de mal, se observă trupul unei persoane", a transmis IPJ, menţionând că se confirmă că este vorba despre elevul militar, însă "este aşteptat un membru din familie pentru recunoaştere".

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", echipaje de scafandri reluaseră joi dimineaţa căutările elevului militar.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a informat că Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional "Tudor Vladimirescu" din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, în jurul orei 16,00, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la "Şcoala de vară", eveniment organizat de Direcţia informare şi relaţii publice a MApN în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

"La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident", a precizat MApN.

VIDEO PROTVPLUS.RO