Traficanti de droguri din 4 judete, prinsi de DIICOT. Vindeau cannabis si ecstasy in LICEE

Ultima actualizare: 24-08-2012 04:12
Infractori | DIICOT

Procurorii DIICOT au declansat joi dimineata 46 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Hunedoara, Cluj si in municipiile Bucuresti si Timisoara, pentru eliminarea unei grupari infractionale specializate in traficul de droguri.

"In cadrul acestei actiuni de amploare, procurorii DIICOT efectueaza cercetari fata de un numar 77 de invinuiti, care comercializeaza in mod ilegal produse din categoria substantelor etnobotanice cu efect halucinogen, precum si droguri de risc (cannabis) si droguri de mare risc (ecstasy) catre consumatorii din judetul Hunedoara, cu predilectie elevi de liceu." - se arata in comunicatul DIICOT.

Conform sursei citate, liderii gruparii foloseau firme de curierat pentru transportul drogurilor de risc si de mare risc si a substantelor etnobotanice, ceilalti membri ai gruparii distribuind ulterior drogurile pe raza judetului Hunedoara.

La sediul DIICOT au fost aduse 100 de persoane, invinuiti si consumatori, in vederea audierii, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO