Tatiana Niculescu Bran, dupa demisie: ”Sa fi schimbat macar perdelele palatului/ m-as fi numit (...) dama cu perdele”


Ultimul update: Miercuri 29 Aprilie 2015 06:52
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2015 16:42
Categorie: Stiri actuale

Fostul purtator de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris pe Facebook ca ”scurta experienta in administratia prezidentiala” a predispus-o la poezie si a postat un ”poem” in vers alb, inspirat din experienta de la Cotroceni.

”sa fi schimbat macar perdelele palatului /m-as fi numit, prin decret, dama cu perdele/sa fi scos macar covoarele in ploaie/ reforma institutiilor era gata /of, sa fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viata”, este ”poemul” postat de Bran.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential Tatiana Niculescu Bran, dupa ce aceasta a anuntat, marti, ca s-a retras din functia de purtator de cuvant al sefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anuntat, marti, ca s-a retras din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, mentionand ca decizia a fost motivata de constatarea ca, in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o", declara Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO PROTVPLUS.RO