Tatal elevei de la Jean Monet: Profesorul i-a spus ca s-a indragostit cand a vazut-o fara uniforma

09-11-2011 18:35

In plin scandal, tatal adolescentei de la liceul Jean Monet, care sustine ca a fost abuzata de un profesor, isi apara fiica.

 

Nu este de acord ca acesta sa fie cercetat doar pentru relatii sexuale cu un minor si declara ca se va lupta sa fie acuzat de viol.

Barbatul este foarte mahnit ca fata lui a fost pusa la zid de multi dintre colegii de scoala, care i-au luat partea profesorului de 26 de ani, lasat de judecatori in libertate.

Tanara, care in scurt timp va implini 18 ani, incearca sa-si revina si vrea sa se intoarca la liceu.

"El a premeditat tot! I-a spus in drum spre Predeal ca s-a indragostit de ea in ziua in care a vazut-o la scoala fara uniforma! Fiica mea l-a vazut pentru prima data in tren. El si mie mi-a spus ca s-a indragostit de ea. Cum e posibil sa te indragostesti de la Bucuresti pana la Predeal?"

Aceste cuvinte au fost rostite de tatal elevei de la Jean Monet, care l-a acuzat pe profesorul de sport ca a violat-o. Omul este furios si vrea ca barbatul care i-a abuzat fiica sa plateasca.

Povesteste ca fata lui a urmat cursurile unui liceu din Belgia, pana anul acesta. Din septembrie a venit la Jean Monet si nu l-ar fi intalnit pe profesorul de sport, pentru ca el nu prea venea la ore. L-ar fi cunoscut abia in tren, cand tanara a mers la Predeal.

"Am fost de acord sa mearga in excursie, spune tatal ei, ca sa-si cunoasca mai bine colegii. Toti cei care o judeca si spun povesti despre ea nici nu o cunosc. In fiecare zi de scoala eu am dus-o la ore dimineata cu masina si tot eu o luam. Daca acest profesor ar fi respectat-o pe fiica mea si intentiile lui ar fi fost bune de ce nu si-a dat demisia de la liceu si de ce nu a incercat sa o cunoasca inainte de a pleca la Predeal?!"

Asadar, grupul a ajuns la Predeal, unde a petrecut iar adolescentii ar fi consumat alcool. Eleva a ajuns in camera profesorului de sport in mai multe randuri. Instanta spune ca fata a reclamat doar unul dintre cele trei raporturi sexuale pe care le-a avut cu indrumatorul ei. Si a facut plangere abia dupa patru zile.

"Dupa ce s-a petrecut nenorocirea, fata a fost in stare de soc, a suferit un atac de panica. Abia a povestit unor colege, iar acestea au convins-o sa imi spuna tot", ne-a declarat tatal fetei. Pentru ca el nu se afla in tara, i-a cerut copilei sa-l astepte pana se intoarce, ca sa mearga impreuna la politie.

Tatal fetei spune ca sunt colege de liceu care stiu adevarul si vor depune marturie. Intre timp, profesorul acuzat pastreaza tacerea. Insa vorbesc pentru el mii de sustinatori, cei mai multi elevi, care au comentat pe site-urile de socializare si sunt de parere ca profesorul ar fi de fapt o victima.


VIDEO PROTVPLUS.RO