Tanarul de 17 ani suspectat de uciderea a doi soti din Iasi a fost arestat

Dată publicare: 06-09-2014 21:03
Dată actualizare: 09-09-2014 00:25


Arest

Tanarul de 17 ani suspectat de uciderea a doi soti din comuna ieseana Tomesti a fost arestat preventiv, sambata seara, fiind dus in arestul Politiei Iasi.

Gabriel Motoc, in varsta de 17 ani, principalul suspect in cazul dublului asasinat din Vladiceni, comuna Tomesti, a fost dus sambata la Tribunalul Iasi, iar magistratii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile, el fiind acuzat de omor calificat. Decizia instantei nu este definitiva.

Tanarul a fost dus in arestul Politiei Iasi, scrie Mediafax.

El este suspectat ca in noaptea de miercuri spre joi a ucis doi soti din Vladiceni, carora le-a aplicat mai multe lovituri de topor.

Tanarul, care este din judetul Botosani, a fost prins vineri dupa-amiaza, langa localitatea ieseana Comarna.

"Corpurile victimelor au fost gasite in holul de la intrarea in locuinta acestora, in pozitii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de ancheta ca mai intai a fost omorat barbatul, autorul fiind surprins de sotie, omorata la randul ei in aceeasi modalitate. Ambele victime aveau leziuni foarte grave la cap, obiectele de care autorul s-a folosit fiind doua topoare", declara Carmina Pascal, procuror-sef al Parchetului Tribunalului Iasi.

Aceasta mai preciza ca tanarul de 17 ani a luat din locuinta victimelor o suma de bani, trei telefoane, buletinul barbatului si un pistol cu bile.

Conform surselor citate, tanarul fusese angajat de catre cei doi soti sa presteze diverse activitati in gospodaria acestora.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO