Tânăr întors din Italia, obligat de familie să stea în podul casei de teama coronavirusului

Ultima actualizare: 09-03-2020 11:12
Un tânăr întors din Italia a fost obligat de familie să stea în podul casei de teama coronavirusului

Un tânăr din Maramureș a fost obligat de familie să se refugieze în podul casei, după ce s-a întors din Italia, de teamă că îi va infecta cu coronavirus. Bărbatul care a amenințat la un moment că se sinucide a fost salvat de polițiști.

Totul a început atunci când tânărul din satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș, s-a întors din Italia, dintr-o zonă care nu a fost afectată de epidemia de coronavirus, informează eMaramureș.

Mai mult, tânărul se simțea foarte bine, însă cu toate acestea, familia a decis să îl ”cazeze” în podul casei pentru a nu îi infecta pe toți cu noul coronavirus.

Câteva zile, tânărul a acceptat situația, fiind într-o izolare impusă de familie, în podul casei.

Sâmbătă noapte, însă, tânărul a făcut rost de mai multe sticle cu alcool și, după ce s-a îmbătat, a anunțat pe Facebook că își pune capăt zilelor pentru că nu mai poate locui în pod.

Prietenii săi au văzut mesajul de pe Facebook și au anunțat Poliția, iar agenții au intervenit în scurt timp la locuința acestuia.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO