Statia de metrou Pipera este inchisa pana luni. RATB a introdus o cursa speciala, UBER are o reducere

Ultima actualizare: 18-07-2017 07:20
statie metrou Izvor

Statia de metrou Pipera va fi inchisa pentru modernizarea sistemului de control acces, intre 15 si 17 iulie. Calatorii vor putea circula si cu linia-naveta 616, infiintata special de RATB sau cu Uber, care ofera optiunea de Impartire tarif (Split Fare).

In intervalul 15-17 iulie 2017, linia naveta 616 va circula pe traseul Platforma Industriala Pipera, Bd. D. Pompeiu, Sos. Petricani, Sos. Fabrica de Glucoza, Calea Floreasca, Sos. Pipera, Aurel Vlaicu

RATB: „In data de 17 iunie 2017, va functiona o linie speciala de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Sos. Colentina - Str. Doamna Ghica - Sos. Petricani - Bd. Dimitrie Pompeiu - statia de metrou Pipera”.

Intervalul de succedare al autobuzelor liniilor naveta va fi de aproximativ 2-3 minute in zilele de lucru, respectiv 3-4 minute in zilele de sarbatoare.

Uber a anuntat joi ca reduce la jumatate costul curselor din si catre Pipera in perioada 15-17 iulie, in care Metrorex va inchide statia de metrou Pipera, potrivit news.ro.

Uber: “In zilele de 15-17 iulie, cursele care au ca destinatie sau punct de plecare zona Pipera si pentru care a fost utilizata optiunea de Impartire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine”.

Utilizatorii trebuie sa introduca in aplicatie codul *PIPERA50* si sa calatoreasca alaturi de unul sau mai multi colegi sau cunoscuti, folosind optiunea de impartire tarif din aplicatie. In conditii de trafic normal, o cursa Uber de la Piata Unirii pana la statia de metrou Pipera costa aproximativ 20 de lei.

Daca un pasager alege sa calatoreasca impreuna cu cineva si imparte tariful cursei direct din aplicatie, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO