Soarta banilor publici, decisă cu Like-uri în Timișoara. ”Peste 1.000 de like-uri în cinci ore! Deci, o fac! :))”

04-12-2017 13:04

nicolae robu

Un mesaj publicat de primarul Timișoarei pe Facebook sugerează că soarta unei investiții lansate de acesta a depins de numărul de like-uri strâns de o postare pe rețeaua de socializare.

Controversata investiție se referă la o fântână arteziană, muzicală, pe care edilul Timișorei plănuiește să o amenajeze în Parcul Botanic. O parte dintre timișoreni s-au opus ideii.

”Ia uitați cum va arăta ”Fântâna cântătoare” – cum îi spun hater-ii:))-, în unui din nenumăratele show-uri pe care ea ni le va oferi! Simularea e pe Bega, dar fântâna nu va fi făcută pe Bega, ci într-un colț al Parcului Botanic ce NU ARE STATUT DE SPAȚIU VERDE, ci de zonă construibilă. Dacă vă place, dați Like! E timpul să arătăm câți suntem cei ce vrem un asemenea nou punct de atracție pentru oraș! Dacă nu vă place, postați textul “Dislike! Kitsch, ca în Barcelona, Dubai etc.” :))

Dacă nu strâng cel puțin 1000 de Like-uri în primele 5 ore de la postare, n-o mai fac! :)) Au trecut 5 ore. Am îndeplinit baremul: peste 1000 de like-uri in 5 ore! Deci, o fac! :))”, este mesajul primarului Nicolae Robu pe Facebook.

Sursa: Facebook


VIDEO PROTVPLUS.RO