Vijelia a provocat un dezastru in orasul in care s-a nascut Ceausescu. Un acoperis a cazut peste 7 masini la Scornicesti

Ultima actualizare: 27-08-2014 06:53

O furtuna puternica a smuls acoperisul unui bloc si l-a aruncat peste sapte masini, care au fost complet distruse. In timp ce soferii fluiera a paguba, cei care locuiesc la ultimul etaj al cladirii distruse vad cerul si au apartamentele inundate.

Vijelia a smuls acoperisul blocului intr-o secunda. Apartamentele de la ultimul etaj s-au umplut de apa, care s-a inflitrat pe coloanele de aerisire pana la parter.

Oricat de puternica ar fi fost forta vantului nimeni nu-si explica ce anume s-a intamplat cu acest acoperis pentru ca se vad stalpii de sustinere care au in componenta inclusiv bucati de fier beton. Au fost pur si simplu zdrobiti ca niste bete de chibrituri.

Vazut de la ultimul etaj peisajul este inspaimantator. Bucati grele de beton au cazut peste masinile aflate in parcare si le-au facut praf. Acoperisul, desfasurat ca o armonica, a fost aruncat la zeci de metri distanta.

"- Pur si simplu a inceput un zgomot foarte tare si a urmat luarea acoperisului precum o umbrela. Pur si simplu cadeau bucati de BCA de sus. 
- Apartamentele de sus au fost aproape decoperate ?
- Decopertate, nu aproape !
- Au apa in apartament, nu se mai poate locui."

Autoritatile au cateva camere pregatite la liceul tehnologic din oras pentru cei care nu mai pot locui in apartamentele distruse. Blocul a fost construit cu bani de la guvern insa perioada de garantie a expirat iar reparatiile vor fi suportate de primarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO