Lady Gaga canta la Bucuresti pe cea mai mare scena folosita vreodata intr-un turneu international

Lady gaga

Concertul pe care Lady Gaga il va sustine joi, in Piata Constitutiei din Capitala, se va desfasura pe o scena cu o suprafata de 3.000 de metri patrati si va implica 850 kilowati de lumina si 600 kilowati de sunet, informeaza organizatorii.

Potrivit organizatorilor concertului Lady Gaga la Bucuresti, Emagic, scena amplasata in Piata Constitutiei este cea mai mare folosita vreodata de un artist international intr-un turneu.

Aceasta are o deschidere de 150 de metri si 26 de metri inaltime. Scena a fost adusa in 20 de tiruri si la constructia sa au lucrat 45 de oameni, timp de patru zile, fiind montata cu ajutorul a 10 utilaje: doua macarale de 60 de tone, sapte stivuitoare si un cherrypicker.

De asemenea, echipamentul de sunet si lumini a fost transportat in alte 22 de tiruri. O zi intreaga va dura finalizarea decorurilor concepute sub forma unui castel gotic, cu multe turnuri, incluzand si capcane medievale, precum si montarea ecranelor ce se vor intinde pe o suprafata de sute de metri patrati.

Intregul show implica 850 kilowati de lumina si 600 kilowati de sunet. Efectele speciale pregatite pentru show vor necesita o tona de dioxid de carbon, iar echipa artistei a venit cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare avand un megawatt. Concertul de la Bucuresti este cel de-al doilea pe care Lady Gaga il sustine in Europa in cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Citește și
Lady Gaga
PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Cantareata americana a mai concertat la Sofia marti seara. Artista a sosit miercuri dimineata la Bucuresti, insa a stat in jur de patru ore in autocarul cu care a venit din Bulgaria si care a fost parcat in fata hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei.

Ea a fost intampinata de zeci de fani adunati in fata hotelului unde este cazata - Athénée Palace Hilton -, in jurul orei 14.30, cand a coborat din autocar.

In culisele show-ului pe care Lady Gaga il va sustine joi seara in Piata Constitutiei, artista si catelul ei Fozzi se vor bucura de cateva momente de relaxare in "vanity room" - sedinte de masaj si tratamente de infrumusetare -, intreaga atmosfera din culise fiind completata cu mai multe buchete de flori albe, fara miros, solicitate in mod expres de cantareata.

In ceea ce priveste meniul sau, este cunoscut faptul ca Lady Gaga este adepta unei diete foarte sanatoase, nutritionistul personal avand grija ca artista sa nu depaseasca un numar limitat de calorii.

Meniul sau este alcatuit in mare masura din salate, peste si gratar, bucatarul ei pregatind totul numai din ingrediente organice.

De asemenea, Lady Gaga a cerut sa aiba la dispozitie in cabina sa, dar si la scena, o gama variata de bauturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a ramane in forma pe toata durata concertului.

Lady Gaga a innebunit Internetul. Imaginile astea au fost vazute de 481 milioane de oameni.

Accesul publicului la concertul de joi se va face incepand cu ora 17.00, pe cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii, dinspre Parcul Izvor si cea dinspre Bulevardul Regina Maria. Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o ora mai tarziu.

Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios. Pentru accesul in Monster Pit, cei mai infocati fani ai divei sunt asteptati la intrarea dinspre Regina Maria (calea 13 Septembrie), incepand cu ora 20.00.

Alegerea norocosilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de catre reprezentantii artistei, pentru mai multe detalii privind criteriile de selectie putand fi accesata pagina oficiala a acesteia, www.ladygaga.com. In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi, mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in acest loc.

Biletele ramase disponibile pentru concert pot fi achizitionate in continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria "Mihai Eminescu" si Sala Palatului, la preturi incepand de la 90 de lei la 345 de lei. Cantareata Lady Gaga a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si provocarilor - in special vestimentare.

In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.

Articol recomandat de sport.ro
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Citește și...
Lady Gaga a starnit furia asociatiilor pentru drepturile animalelor:
Lady Gaga a starnit furia asociatiilor pentru drepturile animalelor: "Esti o ipocrita?"

Lady Gaga a starnit furia asociatiilor care militeaza pentru drepturile animalelor dupa ce a aparut, luni, la Sofia, purtand o haina de blana, desi cantareata declarase anterior ca uraste astfel de produse vestimentare, informeaza novinite.com.

PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO
PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO

Controversata Lady Gaga este in Romania. Cantareata a ajuns in jurul orei 12.00 la Bucuresti, direct din Bulgaria, cu un autocar.

3.000 de romani contra Lady Gaga:
3.000 de romani contra Lady Gaga: "Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate"

Internet de mare viteza, televiziune prin satelit, masaje de relaxare si multe bauturi energizante. Iata ce a comandat, printre altele, Lady Gaga, cu trei zile inainte sa ajunga la Bucuresti cu un nou spectacol din turnelul ei: "Born This Way Ball".

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit
Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit

Craterul din centrul orașului Slănic Prahova s-a adâncit peste noapte cu 20 de centimetri. Deja 42 de oameni au fost evacuați din locuințe. Două familii care n-au avut unde să se ducă sunt găzduite temporar în pensiuni din zonă.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).