Scandal la un centru de plasament din Bistrita. Soferul care le-a adus carne stricata, blocat in curtea institutiei

Ultima actualizare: 13-10-2014 00:28

Incident neasteptat la un centru de plasament din Bistrita: soferul unei dube din Bacau, care livra periodic carne acestei institutii, a vrut sa fuga in momentul in care angajatii au observat ca produsele erau expirate si miroaseau.

In goana lui, tanarul de 22 de ani era cat pe ce sa-l loveasca pe portar cu masina, insa pana la urma angajatii centrului l-au sechestrat in curte si au chemat politia.

In centrul din Bistrita sunt ingrijiti 42 de copii, iar angajatii sunt foarte atenti la produsele din care le prepara mancarea. Vineri dimineata a sosit un transport cu 17 kilograme de carne de porc. Iar bucataresele si-au dat seama imediat ca produsele sunt alterate si i-au cerut socoteala soferului firmei din Bacau.

Nimeni nu se astepta ca soferul masinii sa aiba o asemenea reactie. Cand si-a dat seama ca nu poate parasi centrul de plasament, tanarul s-a baricadat in cabina dubei si a refuzat sa faca orice declaratie.

Contactat telefonic, patronul firmei din Bacau sustine ca nu stia ca produsele erau expirate si nici nu isi explica reactia soferului. Directia Sanitar-Veterinara a inceput imediat o ancheta.

La fata locului au venit politisti, inspectori de la Directia Sanitar-
Veterinara si de la Protectia Muncii. Soferul care a adus carnea va trebui sa raspunda unui sir de intrebari, la fel si patronul sau.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca tanarul nu lucra la societatea respectiva cu contract de munca. In functie de rezultatele investigatiilor si de analizele de laborator se vor stabili si sanctiunile impotriva celor doi. In plus, se verifica si actele transportului respectiv. Firma din Bacau a fost aleasa ca furnizor al centrului de plasament in urma unei licitatii organizata de Consiliul Judetean Bistrita Nasaud. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO