Revederea emoționantă dintre un român și cătelul lui. ”O iubește pe Bela mai mult decât pe mine”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2017 18:45
Categorie: Stiri actuale

Întâlnire emoţionantă între Bela, o cățelușă iubitoare, şi stăpânul ei, care o pierduse.

Bărbatul a plecat câteva luni din ţară, iar când s-a întors, a căutat-o pe Bela peste tot. A bătut din uşă în uşă, în cartierul său din Oradea, şi a vorbit cu toţi vecinii. În cele din urmă, şi-a găsit căţeluşa în grija unei familii, care o luase de pe stradă. Înregistrarea cu regăsirea plină de bucurie a ajuns imediat virală.

Scena emoţionantă a fost filmată de iubita lui Laszlo, stăpânul Belei. El şi căţeluşa din rasa Amstaff au stat despărţiţi 2 luni şi jumătate.

Laszlo a primit-o cadou pe Bela de când era pui. Între cei doi s-a legat o prietenie strânsă, iar căţeluşa a suferit când stăpânul ei s-a mutat în Spania şi a rămas în grija unui prieten. După o lună, în care a fost tristă, Bela a fugit. Disperat, stăpânul ei s-a întors în ţară să o caute.

Laszlo Csaba, proprietarul câinelui: "La vreo 3 ore după ce am ajuns, seara am pornit în căutare, pe stradă, cu un taxi. N-am găsit-o deloc."

Prietena lui Csaba: "Era supărat, plângea, posta pe net, întreba pe fiecare dacă nu l-or văzut. O iubeşte pe Bela mai mult decât pe mine.

Bărbatul a luat la pas tot cartierul şi a primit de la vecini diverse ponturi despre unde s-ar afla Bela. După săptămâni de căutări, a găsit-o acasă la o familie, care luase căţeluşa de pe stradă.

Laszlo Csaba: "Când am văzut-o, am strigat-o. Zic: Bela, hai la tata”. Ea a început să ciulească urechile după care nu ştia de unde o strig. Când m-a văzut, pur şi simplu n-o mai putut să aibă răbdare şi o fugit direct la mine în braţe. Am început să plâng, n-am mai putut, am luat-o-n braţe, am venit acasă, am mâncat împreună, am culcat-o cu mine, i-am făcut baie."

Căţeluşa Bela are acum 9 luni. Atunci când va face pui, stăpânul ei spune că îi va dona pe primii doi unor oameni iubitori, pentru că aşa a primit-o şi el în dar pe Bela.

Un cățel a ajuns pe raftul cu lapte dintr-un supermarket din Buzău. Imaginile, surprinse de camere
Hoții au furat cățelul unei familii din Australia. Ce a urmat
Putin a primit cadou un pui de ciobănesc din Asia Centrală de la președintele turkmen. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO