Reacţia unui oficial rus la "gafa" lui Mihai Fifor privind existenţa rachetelor balistice la Deveselu

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Pancarda de la intrarea in localitatea Deveselu
Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul ambasadei Rusiei la Bucureşti, Pavel Alekseenko, susține, referitor la declaraţiile ministrului Apărării Mihai Fifor, că sunt încă o dovadă că scutul este "o ameninţare directă la adresa securităţii Federaţiei Ruse".

"Declaraţia lui Fifor este încă o dovadă că scutul american din Deveselu reprezintă o ameninţare directă şi imediată la adresa securităţii naţionale Federaţiei Ruse. Mulţumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan", a afirmat secretarul ambasadei Rusiei la Bucureşti, Pavel Alekseenko, într-o postare miercuri pe Facebook, conform Mediafax.

Într-o emisiune, marţi seara, la Antena 3, ministrul Mihai Fifor a declarat: "Cum ar putea să fie vreodată preşedintele Putin încântat de faptul că în România avem baza militară de la Deveselu, cu rachetele balistice, cum ar putea vreodată preşedintele Putin să fie încântat că avem baza de la Mihail Kogălniceanu populată cu militari americani şi noi insistăm în continuare faţă de SUA în parteneriatul strategic să asigurăm permanenţa militarilor americani pe teritoriul românesc?".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO