Razie în județul Dâmbovița, la familii care furau curent electric. Cei vizați au făcut live pe Facebook


Ultimul update: Miercuri 05 Februarie 2020 17:43
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2020 17:28
Categorie: Stiri actuale

Razie cu peripeții miercuri dimineață, în localitatea Racoviţa, județul Dâmbovița.

Polițiștii, însoțiți de cei din trupele speciale, au descins în gospodăriile mai multor familii despre care aveau informații că s-au branșat ilegal la rețeaua de electricitate.

Bănuielile anchetatorilor s-au adeverit, iar cei prinși cu firele legate de stâlpii de electricitate au fost lăsăți în beznă și s-au ales și cu dosar penal. Unora nu le-a păsat, însă.

Deloc impresionați de venirea mascaților, cei vizați de control au început să între în direct pe Facebook și să transmită acțiunea polițiștilor.

Unii au încercat să îi sensibilizeze pe cei de la poliție, spunându-le că sunt atât de sărmani, încât stau la lumina lumânării. E drept, în case în care au investit zeci de mii de euro, după cum au recunoscut.

Alții realizează că se pun în pericol când se leagă cu firele la stâlpii de electricitate, dar spun că nu au altă soluție pentru că nu primesc ajutor din partea autorităților locale.

Ionuț Golea, reprezentantul Societății de electricitate: „Bineînțeles că e pericol. E pericol de electrocutare, inconștiență pură”.

Acțiunea polițiștilor vizează mai multe localități din Dâmbovița. Cei care au fost depistați că s-au racordat ilegal la rețea s-au ales cu dosar penal pentru furt de electricitate.

Tags: electricitate,

Toți acumulatorii instalațiilor de iluminat din cimitirele din Arad, furați de hoți
Cum încearcă hoții să vă fure banii prin „metoda Maradona”. Ce presupune înșelăciunea
VIDEO PROTVPLUS.RO