Radu Boroianu si Iulian Tanase au primit aviz favorabil din partea comisiilor din Senat, pentru functia de presedinte al ICR

28-04-2015 12:34


Calin Popescu Tariceanu la votul pentru Sova

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta BP, ca pentru functia de presedinte al ICR au fost depuse doua candidaturi din partea grupurilor parlamentare ale PSD si PNL, relateaza Mediafax.

Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru postul de presedinte al ICR, urmand ca numirea sa fie facuta in cursul acestei zile in plenul Senatului.

 

Propunerea PSD pentru postul de presedinte al ICR, Radu Boroianu a primit, in unanimitate, aviz favorabil.
Iulian Tanase, propus de PNL, a primit 12 voturi "pentru" si 4 "impotriva".

Comisiile vor trimite rezultatul audierilor in plenul Senatului, care urmeaza sa voteze, marti, viitorul presedinte al ICR, dupa ce Lilian Zamfiroiu si-a prezentat demisia saptamana trecuta.

"S-au facut nominalizarile pentru functia de presedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD si Iulian Tanase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO