Protest inedit împotriva viceprimarului din Galaţi. De ce nu vrea "sex, droguri şi păcănele"


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2018 15:00
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018 15:00
Categorie: Stiri actuale

Un banner uriaş a fost amplasat duminică pe una dintre insulele apărute recent în dreptul falezei din Galaţi, după ce nivelul Dunării a scăzut.

Mesajul „Sex, drugs & păcănele” de pe banner-ul realizat de „RO100 Curăţăm Galaţiul” se referă la declaraţia făcută de viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman, pentru corespondentul Ştirilor ProTV. Viceprimarul a încercat să explice de ce în Galaţi, al doilea port ca mărime din România turiştii coboară de pe vase doar pentru a urca într-un autocar ce îi duce în Republic Moldova, fără să viziteze oraşul.

Eu vă spun la modul cel mai sincer: am fost în portul german Hamburg, portul olandez Rotterdam, celălalt port, Amsterdam, vreau să vă spun că numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite aşa: sex, droguri şi cazinouri. Poate există şi la noi, dar nu oficial, nu îi atrage foarte mult pe turişti. Abia am fost în Hamburg, iată, străzile pline cu c...e şi vizitate de turişti din toată Europa, poate şi din alte continente. La Amsterdam la fel şi la Rotterdam la fel. Nu mai spun de Bruxelles, cartiere întregi cu femei uşoare, cu droguri şi cu cazinouri”, a declarat Picu Roman.

Noi nu ne putem să ne transformăm în agenţi de circulaţie şi să stăm pe mijlocul Dunării şi să spunem: „trageţi la mal.” Cine nu vrea să înţeleagă şi merg spre alte zone, unde îi aşteaptă, ca în celelalte porturi, droguri şi sex şi păcănele, e treaba lor dacă nu înţeleg ce înseamnă aceasta Dunăre magnifică”, a conchis viceprimarul din Galaţi.

Sex, droguri, păcănele! - Aceasta este viziunea halucinantă a viceprimarului Picu despre atragerea turiştilor la Galaţi”; au postat duminică pe Facebook cei care au afişat bannerul pe o insulă apărută după ce nivelul Dunării a scăzut. Ei consideră această declaraţie o jignire adusă oraşului şi locuitorilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO