Priveliste de vis pentru publicul feminin din Mamaia. 50 de salvamari s-au intrecut intr-o competitie de viteza si rezistenta

Ultima actualizare: 11-09-2015 07:07

Doamnele si domnisoarele care s-au plimbat marti pe plaja din Mamaia au avut toate motivele sa chicoteasca. 50 de salvamari s-au intrecut intr-o competitie in care si-au aratat rezistenta, indemanarea si viteza.

Desi dimineata au fost doar 20 de grade in aer, iar in apa si mai putine, salvamarii obisnuiti sa lucreze in conditii dificile nu au parut intimidati.

Bogdan Vartan, castigator proba: "Asta este doar un concurs pe plaja, este mai putin greu, pentru ca zi de zi trebuie sa ne luptam cu turistii care nu ne asculta, dar lupta cu fetele e mai placuta. Normal, intotdeauna lupta cu femeia este mai placuta."

Mult mai solicitante s-au dovedit probele de caiac si placa.

Gabi Culea, seful Salvamarilor din Mamaia: "Sportul inseamna sanatate, o minte limpede, pentru ca avem situatii greu de cantarit intr-o fractiune de secunda. De toate astea depinde viata oamenilor."

Si pentru ca marti a fost zi de concurs, rolurile s-au inversat. De aceasta data, turistii i-au supravegheat pe salvamari. Calitatile fizice ale baietilor nu aveau cum sa treaca nelaudate.

Competitia s-a desfasurat in memoria salvamarului Bogdan Florin Ciubotariu si a unui pionier roman in materie de scufundari, Gheorghe Oancea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO